8 maj 2012

Vågar sätta mål igen

Trind man på språng
Förra året sprang jag Kalmarmilen för första gången. Trots några veckors semester med åtföljande viktuppgång så lyckades jag persa med fem sekunder och rullade in på 38:45. Det var ett riktigt fins lopp som gick i en åtta så man startade, passerade och gick i mål på Läääärmtååårjet (försök till Kalmaritiska). Anmälde mig nyss till det igen. Ska bli väldigt trevligt. I år har de dessutom dragit om banan så att man slipper springa ner i vallgraven vid Kalmar slott. Det var ju iofs trevligt men det var på tok för trångt i trapporna ner och upp=skaderisk.
Väl uppe från vallgraven var det gott om plats och att springa över kullerstenen i centrala Kalmar var ju bara trevligt. 1 augusti är det dags. Häng med!

3 kommentarer:

Staffan sa...

Kul att du är igång med löpningen igen, lugn och fin nu bara och börja inte drömma om tider nu genast utan bygg upp senor och ligament först!! Saker du vet men som tål att tjatas om!

Staffan sa...

Trind man förresten, du slog ändå den deffade triathlonsnubben bakom dig på bilden :-)

Erik sa...

Du har naturligtvis rätt, Staffan. Jag har varvat upp sen sju veckor nu. 5 minuter tre ggr/v, 10 minuter 3 ggr/v etc.
Apropå ditt andra inlägg, ja när jag väl började luta mig framåt så sprang Newtonskorna av sig själva och hullet kom i självsvängning :)