28 maj 2012

Stockholm maraton

...har jag aldrig sprungit. Det har egentligen heller aldrig lockat mig. Två varv runt sin egen hemstad liksom. Snark. Jag brukar (om jag är hemma) stå och heja vid Boulebanan i Rålis. Kommer att göra det nu på lördag också. Iförd min gula "Oktagonkontroll SV"-tröja. Ge mig en high five om du springer förbi. Höger sida.

6 kommentarer:

Staffan sa...

Det är lustigt det där, hur olika vi resonerar, vissa kan inte tänka sig att stå över festen - årest höjdpunkt - andra har en betydligt ljummare inställning till maran i Stockholm. Själv är jag någonstans mittemellan men känner, framförallt träningsmässigt, att marathon nog inte är min distans och jag känner mig nog också nu lite "färdig" med just Stockholm marathon även om det var jobbigt att följa uppladdningen i bloggvärlden förra året och inte själv delta.

En utlandsmara någon gång däremot, det lockar, Boston, NYC, Chicago eller Berlin är det som lockar allra mest

Lennart sa...

Hej!
Jag ger dig en "high-five" när jag kommer med min flagga som det står 4:15 på :-).

Det blir kul där på Norr Mälarstrand. Lite längre ner vid Kungsholms torg skall det stå ett gäng från Springtime som jag sprang London marathon med :-).

Staffan: USA-marorna är häftiga, men jag värderar London Marathon högre än Berlin Marathon!

Daniel sa...

Har sprungit New York, Stockholm och Köpenhamn. Alla marorna var en upplevelse men Stockholm var ändå ljummen om jag jämför med dom två andra. Ska jag springa fler maror på våren blir det Köpenhamn före Stockholm.

Erik sa...

Ah, det kommer bli grymt på lördag. Säg till om ni behöver nån langning. Jag har en buffé av Enervitprodukter hemma (var på utförsäljning)

Staffan sa...

Lennart, aneldningen till att Berlin är med så högt på min lista är att banan lär vara så snabb!

Erik sa...

Staffan: Det är den. Frankfurt är dock ännu snabbare. Men Berlin är nog en finare upplevelse totalt sett.