18 juni 2012

Snabb helg

Snabba skor ger vadvärk
I fredags var det då dags för Djävulsintervallerna. Det var mycket snällare än jag trodde. Jag gick ut i 3:50-tempo och gjorde sista intervallen i 3:30-tempo. Det galna är att det inte var särskilt jobbig. Ja, jag kände syran bulta på sista, men det var helt klart hanterbart. En fin träningsvärk i vaderna blev det också. Detta härleder jag till skovalet:

Fin va? Jag kom på texten själv :)Lördag: Lugn dag pga myskväll med kollegaorna på fredagen. Synnerligen trevlig 40-årstillställning med superhjälten P som har en beundransvärd inställning till livet och tankar om tid. Har förhandlat till sig tvåtimmarsluncher och att få skriva journaler hemma. Allt för att hinna njuta av hund, träning och familjetid. Bra där!

Hans Landa gillar Apfelstrudel


Söndag: Tänkt pass med Runday regnade inne. Asså de körde i alla fall men jag valde att köra på egen hand. Inomhus. 50 minuters tung styrketräning följt av ett sanslöst svettigt Indoor walking-pass. Alldeles fantastiskt. Firade med tryffelchokladcreme på mazarin. Smackade lika gott som Hans Landa.
Veckan som kommer blir det Runday (ikväll) och långpass på onsdag. Kanske lätt distans på fredag. Men bara kanske.

3 kommentarer:

Daniel sa...

Han spelar den rollen så jäkla bra och Inglorious Basterds hade inte varit vad den är utan Hans Landa :-)
Bra jobbat på intervallerna!

Erik sa...

Tack D!
Blev det nåt bad eller :)

Petter sa...

Tack för dom orden! Värmde!